13/
05

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ “OPEN YOUR PORTFOLIO”

Η Σχολή Βακαλό συμμετείχε για ακόμα μια χρονιά στο Open House Athens 2019 ως χορηγός παράλληλων δράσεων, με τη διοργάνωση του διαγωνισμού “Open your portfolio” και την απονομή συνολικά 6 υποτροφιών συνολικής αξίας 14.000€ για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού (ΜΑ in Architectural Design).

O φετινός διαγωνισμός συνοδεύτηκε και από ένα 10ωρο δωρεάν workshop με θέμα τον σχεδιασμό ενός μεταβατικού χώρου υποδοχής – προσαρμογής ενός επισκέπτη σε ένα ξενοδοχείο στην πόλη της Αθήνας.

Ο διαγωνισμός ήταν ανοιχτός για επαγγελματικές και σπουδαστικές εργασίες αρχιτεκτονικής, interior design, product design, spatial design, αρχιτεκτονικής τοπίου, αρχιτεκτονικού φωτισμού και σκηνογραφίας και τα πορτφόλιο που υποβλήθηκαν έκρινε τριμελής επιτροπή.

Κατά τη φετινή αξιολόγηση, προέκυψε ισοβαθμία στην πρώτη θέση και έτσι θα απονεμηθούν 2 υποτροφίες ύψους 50% (αξίας 4.000€ η κάθε μια) στον Δημήτρη Σιδέρη και τη Νάγια Κυριαζοπούλου.

Επίσης, θα δοθούν 2 υποτροφίες αξίας 2.000€ η κάθε μια (ως έκπτωση στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα) στη Μαρία Δημητρίου και τον Βασίλη Κεκερή, καθώς και 2 υποτροφίες αξίας 1.000€ η κάθε μια (επίσης ως έκπτωση στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα) στην Ιωάννα Μαϊδάνογλου και την Ελισσάβετ Μπατμάνι.