11/
06

Η ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ – UPDATE ΙΟΥΝΙΟΣ 2020

Έπειτα από αρκετό διάστημα στο οποίο η πραγματοποίηση των μαθημάτων γινόταν διαδικτυακά, έφτασε η στιγμή που το εξαώροφο κτήριο της Σχολής μας ξαναζωντανεύει υποδεχόμενο τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές για το κλείσιμο της ακαδημαϊκής χρονιάς.

Έτσι, ο μήνας Ιούνιος περιλαμβάνει την εξεταστική για το Α’ και Β’ Έτος των προπτυχιακών προγραμμάτων, καθώς και τις παρουσιάσεις των πτυχιακών εργασιών του Γ΄ Έτους.
Παράλληλα, συνεχίζεται η διδασκαλία μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας στα μεταπτυχιακά προγράμματα ενώ τα μονοετή εργαστήρια ολοκληρώνουν την ύλη τους. Σε αυτή την περίοδο ακολουθούμε ένα ειδικά σχεδιασμένο πλάνο με συνεχείς καθαρισμούς και απολυμάνσεις των αιθουσών, υποχρεωτική χρήση μάσκας και εξαιρετικά μικρές ομάδες σπουδαστών, που σκοπό έχει την προστασία της υγείας όλων.

Η χρονιά λοιπόν κλείνει σιγά σιγά. Μια χρονιά ιδιαίτερη, με πολλές προκλήσεις αλλά και εκπλήξεις σχετικά με το πόσο δημιουργικοί/ές μπορούν να υπάρξουν οι σπουδαστές/τριες ακόμα και εν μέσω περιόδου καραντίνας. Μια χρονιά που παρόλη την απόσταση την οποία είχαμε το τελευταίο τρίμηνο, μας έφερε όλες και όλους πιο κοντά, κυρίως λόγω της αγάπης μας για το Design.

Για πρώτη φορά εδώ και 62 χρόνια δε θα έχουμε τη δυνατότητα να γιορτάσουμε όλοι μαζί στην ετήσια σπουδαστική μας έκθεση για λόγους ασφαλείας και κοινωνικής ευθύνης.
Ωστόσο, θα έχουμε τη χαρά μέσα στη διάρκεια όλου του καλοκαιριού να μοιραστούμε μαζί σας μέσω των social media της Σχολής (Facebook και Instagram) αντιπροσωπευτικά δείγματα όλης της φετινής προσπάθειας των σπουδαστριών και των σπουδαστών μας, σε μια online παρουσίαση.