ΔΡΩΜΕΝΑ

23/
01

Η ΒΑΚΑΛΟ ΣΤΟ ATHENSCON 2018

Για τέταρτη χρονιά διοργανώθηκε, το διήμερο 1 και 2 Δεκεμβρίου, το συνέδριο κόμικς AthensCon στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Η Σχολή Βακαλό θα συμμετείχε ως συνήθως με δικό της περίπτερο (B44), εκθέτοντας έργα σπουδαστών της από το μονοετές Εργαστήριο Κόμικς και δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να συζητήσουν με τον υπεύθυνο καθηγητή και σχεδιαστή κόμικς, Νίκο Κούτση, καθώς και να δουν από κοντά επιλεγμένους αποφοίτους (Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, Ελένη Ζακυνθινού, Νίκος Παπαμιχαήλ, Γιώργος Πουρπουτίδης, Ίριδα Μούζου, Βίβιαν Τερζοπούλου, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Νίκος Σκαλίζος και Νικόλας Στεφαδούρος) να σχεδιάζουν live τα κόμικς τους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν επίσης τη δυνατότητα να αναζητήσουν και ένα από τα αντίτυπα των νικητήριων fanzine της Ευγενίας Κουμάκη και του Ιωσήφ Φαντέλ στο χώρο Artist Alley (χώρος καλλιτεχνών), οι οποίοι διακρίθηκαν στο διαγωνισμό της Σχολής Βακαλό και του AthensCon πριν από λίγο καιρό. Η εκτύπωση της έκδοσης και η συμμετοχή τους χορηγήθηκαν από τη Σχολή Βακαλό και τους διοργανωτές του AthensCon.

Ευχαριστούμε πολύ για το όμορφο διήμερο τη διοργάνωση και τους επισκέπτες!