ΔΡΩΜΕΝΑ

02/
04

Η ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΒΑΚΑΛΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ & ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

Στην τελετή απονομής που έγινε στις 2 Απριλίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, η Βακαλό είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και μέσω των αποφοίτων και των καθηγητών της που διακρίθηκαν σε πολλές κατηγορίες, αποσπώντας το Μέγα ΕΒΓΕ, ένα Χρυσό βραβείο, οκτώ βραβεία ΕΒΓΕ και δεκατρείς επαίνους.
Το δημιουργικό γραφείο G Design Studio, των καθηγητών μας Μ. Γεωργίου, Δ. Στεφανίδη και του αποφοίτου μας Α. Γαβριλάκη (και συνεργάτες τούς αποφοίτους Σ. Κωστάκη και Μ. Κολοκοτσά), διακρίθηκε με το Μέγα ΕΒΓΕ, 6 βραβεία ΕΒΓΕ και 7 επαίνους.
Το δημιουργικό γραφείο π6, το οποίο αποτελείται από τον καθηγητή μας M.D. Ochs και την Ρ. Χρυσικοπούλου, πήρε το βραβείο ΕΒΓΕ στην κατηγορία “Λογότυπο”.
Επαίνους απέσπασαν οι απόφοιτοι Μ. Κολοκοτσάς, Ν. Γεωργόπουλος, Χ. Κωτσίνης, Ν. Στάικου, Ν. Φαράκλας και το δημιουργικό γραφείο Asprimera Design Studio με art director την Ε. Ξανθοπούλου.
Τέλος, το δημιουργικό γραφείο Yonas design, με συνεργάτη τον απόφοιτο Π. Τσαλαβρέττα, πήρε το βραβείο ΕΒΓΕ στην κατηγορία “Γενική Εικονογράφησης” και το “Χρυσό Εικονογράφησης”.