ΔΡΩΜΕΝΑ

30/
03

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ CONCEPT HOTELS

Η Σχολή Βακαλό συμμετείχε στο ΕΣΩ 2018 με τη διοργάνωση του δωρεάν τριήμερου workshop “Concept Hotels” από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου 2018 και την απονομή υποτροφίας 50% (αξίας 4.000€) για τη νέα ειδικότητα “Hotel Design” του μεταπτυχιακού προγράμματος Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού (MA Architectural Design), υποστηρίζοντας για πολλοστή φορά έμπρακτα τη δημιουργικότητα των νέων σχεδιαστών.

Η συμμετοχή ήταν ανοιχτή σε σπουδαστές ή αποφοίτους με πτυχία ΒA / AEI / ATEI, προπτυχιακού επιπέδου στον τομέα της Aρχιτεκτονικής, του Interior Design, του Product Design, της Aρχιτεκτονικής Tοπίου, της Σκηνογραφίας ή συναφών αντικειμένων.

Παρότι αρχικά είχε προβλεφθεί η απονομή μίας υποτροφίας, η κριτική επιτροπή και η Διεύθυνση της Σχολής Βακαλό αποφάσισε, λόγω του υψηλού επιπέδου των συμμετεχόντων, να απονείμει επιπλέον 2 υποτροφίες και 4 επαίνους, με τη συνολική αξία τους να ανέρχεται στις 10.000€.

Το πρώτο βραβείο και την υποτροφία 50% αξίας 4.000€ απέσπασε η Κωνσταντίνα-Μίλτια Τρίγκα.

Το δεύτερο βραβείο και υποτροφία αξίας 3.000€ απέσπασε η Ανθή Καλιαφέτη.

Το τρίτο βραβείο και υποτροφία αξίας 3.000€ απέσπασε η Αφροδίτη Νόση.

Επαίνους έλαβαν η Αθανασία Γιαννακούλια, η Ευθυμία Δεμενοπούλου, η Ραχήλ Ζαχαριουδάκη και η Αύρα Λεβέντη.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, συγχαίρουμε τους νικητές και ευχόμαστε η νέα ειδικότητα “Hotel Design” να έχει την ίδια συνέχεια όσο καλό ήταν και το ξεκίνημά της με την πραγματοποίηση του workshop.