14/
06

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ OPEN YOUR PORTFOLIO 2024

Η Σχολή Βακαλό συμμετείχε για 10η συνεχόμενη χρονιά στο Open House Athens με τη διοργάνωση του διαγωνισμού “Open your portfolio” και την απονομή υποτροφιών για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού (ΜΑ Architectural Design), υποστηρίζοντας για πολλοστή φορά τη δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων, αλλά και το επαγγελματικό κύρος της αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου.

Ο διαγωνισμός ήταν και φέτος ανοιχτός για επαγγελματικές και σπουδαστικές εργασίες αρχιτεκτονικής, interior design, product design, spatial design, αρχιτεκτονικής τοπίου, αρχιτεκτονικού φωτισμού και σκηνογραφίας. Τα πορτφόλιο που υποβλήθηκαν έκρινε επιτροπή και παρ’ ότι αρχικά είχε προβλεφθεί η απονομή μόνο μίας ολικής υποτροφίας, η Διεύθυνση της Σχολής αποφάσισε να δώσει υποτροφίες συνολικής αξίας 15.500€ συνολικά σε 7 άτομα, λόγω του υψηλού ποιοτικού επιπέδου τους.

Η ολική υποτροφία αξίας 8.000€ απονεμήθηκε στην Άννα Παπαχαρίση. Υποτροφία αξίας 2.000€ απέσπασε η Ιωάννα Καραμπέτσου, υποτροφία αξίας 1.500€ η Ηλέκτρα Πλεματία και τέλος υποτροφίες αξίας 1.000€ απέσπασαν οι Ηρώ Κυριακοπούλου, Μαρία – Έλενα Κυρτάτα, Αναστασία Δεληγιάννη και Στυλιανός Χατζηπαντελής.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!