31/
05

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ OPEN YOUR PORTFOLIO 2023

Η Σχολή Βακαλό συμμετείχε για ακόμα μια χρονιά στο Open House Athens 2023 με τη διοργάνωση του διαγωνισμού “Open your portfolio” και την απονομή υποτροφιών για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού (ΜΑ Architectural Design), υποστηρίζοντας για πολλοστή φορά τη δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων, αλλά και το επαγγελματικό κύρος της αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου.

Ο διαγωνισμός ήταν ανοιχτός για επαγγελματικές και σπουδαστικές εργασίες αρχιτεκτονικής, interior design, product design, spatial design, αρχιτεκτονικής τοπίου, αρχιτεκτονικού φωτισμού και σκηνογραφίας. Τα πορτφόλιο που υποβλήθηκαν έκρινε επιτροπή και παρ’ ότι αρχικά είχε προβλεφθεί η απονομή μόνο μίας ολικής υποτροφίας, η Διεύθυνση της Σχολής αποφάσισε να δώσει υποτροφίες συνολικής αξίας 15.000€ σε 5 άτομα, λόγω του μεγάλου αριθμού των υποψηφιοτήτων και του υψηλού ποιοτικού επιπέδου τους.

Η ολική υποτροφία αξίας 8.000€ απονεμήθηκε στον Παναγιώτη Κίσσα. Υποτροφίες αξίας 2.000€ απέσπασαν οι: Δήμητρα Μακράκη, Δανάη Τζώνη και Μάρκος Παυλουδάκης. Τέλος, υποτροφία αξίας 1.000€ απέσπασε ο Μιχάλης Καραμιχάλης.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!