08/
01

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ OPEN YOUR PORTFOLIO 2020

Η Σχολή Βακαλό συμμετείχε για ακόμα μια χρονιά στο Open House Athens 2020 με τη διοργάνωση του διαγωνισμού “Open your portfolio” και την απονομή υποτροφιών για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου (ΜΑ Architectural Design), υποστηρίζοντας για πολλοστή φορά τη δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων, αλλά και το επαγγελματικό κύρος της αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου.

Ο διαγωνισμός ήταν ανοιχτός για επαγγελματικές και σπουδαστικές εργασίες αρχιτεκτονικής, interior design, product design, spatial design, αρχιτεκτονικής τοπίου, αρχιτεκτονικού φωτισμού και σκηνογραφίας. Τα πορτφόλιο που υποβλήθηκαν έκρινε επιτροπή και παρ’ ότι αρχικά είχε προβλεφθεί η απονομή μόνο μίας ολικής υποτροφίας, η Διεύθυνση της Σχολής αποφάσισε να δώσει υποτροφίες συνολικής αξίας 15.000€ σε 5 άτομα, λόγω του μεγάλου αριθμού των υποψηφιοτήτων και του υψηλού ποιοτικού επιπέδου τους.

Την ολική υποτροφία αξίας 8.000€ απέσπασε η Δάφνη Μαραγκού, τρεις υποτροφίες αξίας 2.000€ η κάθε μια απονεμήθηκαν στους Αριστοκράτη Χαρατσάρη, Τζένη Ανδρίτσου και Βασιλική Γιαγκούλα, ενώ έπαινο που αντιστοιχεί σε έκπτωση αξίας 1.000€ έλαβε η Βερονίκη Λαζαρίδου.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.