06/
10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ FANZINE

Η Σχολή Βακαλό Art & Design σε συνεργασία με το AthensCon και σκοπό την καλλιέργεια της δημιουργικότητας, καθώς και την ενίσχυση του επαγγελματικού χώρου των Κόμικς προκήρυξαν διαγωνισμό και προσέφεραν ως βραβείο επιδότηση 200€ για την έκδοση του νικητήριου fanzine του διαγωνισμού. Επιπλέον θα παρέχουν στο νικητή τη συμμετοχή του με τραπέζι αξίας 100€ στο Artist Alley κατά τη διάρκεια του ΑthensCon 2017 στις 2 και 3 Δεκεμβρίου.

Στο διαγωνισμό είχαν δικαίωμα να λάβουν μέρος όσοι παρακολούθησαν το τριήμερο δωρεάν workshop με τίτλο “Be a Comics student” από τις 20 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου 2017 υπό την επίβλεψη των καθηγητών Νίκο Κούτση και Αλέκου Παπαδάτου.

Κατά την ολοκλήρωση workshop οι συμμετέχοντες που επιθυμούσαν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό υπέβαλαν τις συμμετοχές τους και μετά από απόφαση της κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείτο από τους καθηγητές Νίκο Κούτση, Αλέκο Παπαδάτο και τον διοργανωτή του AthensCon Ανδρέα Πεφάνη, νικητής αναδείχθηκε ο Ιωάννης Τασούλας με την ιστορία “Χωρίς Ψυχή”.