ΗΜΕΡΟ
ΛΟΓΙΟ

Κυ
17/
02
-
Κυ
17/
02

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΠΤΥΧΙΩΝ BACHELOR ΚΑΙ MASTER

Το πέρασμα από τη φοιτητική στην επαγγελματική ζωή είναι το πέρασμα από ένα κρίσιμο κατώφλι. Είναι ένα βήμα που αφήνει τον προστατευμένο, οικείο χώρο της μαθητείας για να πατήσει σε ένα πολυσύνθετο κόσμο που τον χαρακτηρίζουν το απρόβλεπτο, οι αντιθέσεις και οι εντάσεις. Συγχρόνως όμως είναι και ένα βήμα στην πραγματική ζωή, εκεί όπου υλοποιείται η δημιουργία, επιδιώκεται το όνειρο, παίρνει μορφή και ουσία η πρόοδος – η προσωπική και η συλλογική. Αυτό ακριβώς το πέρασμα είναι που υπογραμμίζει και γιορτάζει κάθε τελετή αποφοίτησης. Είναι μια στιγμή που το παρελθόν και το μέλλον συνυπάρχουν μέσα στον αποχαιρετισμό και την ελπίδα.

Η εικοστή πρώτη τελετή απονομής των τίτλων Bachelor of Arts (Graphic Design / Interior Design) και Master of Arts (Visual Communication / Architectural Design) στους αποφοίτους της Σχολής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Ερευνητικού Κέντρου «Δημόκριτος».

Τις σύντομες ομιλίες των μελών της Διεύθυνσης της Σχολής Βακαλό, των εκπροσώπων και του Πανεπιστημίου του Derby καθώς και των υπεύθυνων καθηγητών όλων των τομέων θα ακολουθήσει η διαδικασία της απονομής των απόφοιτων και ένα χαλαρό κλείσιμο της εκδήλωσης στο φουαγιέ του Ερευνητικού Κέντρου, όπου απόφοιτοι, γονείς, φίλοι, καθηγητές και μέλη της Διεύθυνσης και του διοικητικού προσωπικού θα έχουν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν και να αναπολήσουν κοινές στιγμές.