ΗΜΕΡΟ
ΛΟΓΙΟ

Δε
25/
09
-
Τρ
26/
09

BE A STAGE DESIGN STUDENT

Ζήσε την εμπειρία «Βακαλό» και γνώρισε από κοντά τη σκηνογραφία-ενδυματολογία.

Η Σχολή Βακαλό, ανταποκρινόμενη στην ενθουσιώδη υποδοχή του εκπαιδευτικού κύκλου «Be a student for a week» που παρέχει δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο, αποφάσισε να περιλάβει σε αυτόν μια σειρά από αυτόνομα εξειδικευμένα προγράμματα.

To «Be a stage design student» αποσκοπεί στην άμεση, βιωματική γνωριμία με τη σκηνογραφία-ενδυματολογία, προσφέροντας συγχρόνως μια «εκ των έσω» εμπειρία του αντίστοιχου μονοετούς εργαστηρίου και της εκπαιδευτικής ζωής στη Βακαλό. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τον καθηγητή Ανδρέα Σαραντόπουλο, από 25 έως 26 Σεπτεμβρίου, 16:00-19:00.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές τηλεφωνικά στη Γραμματεία της Σχολής στο 2106442514 ή ηλεκτρονικά στο info@vakalo.gr με θέμα «Be a stage design student» και αναγραφή του ονοματεπώνυμου του συμμετέχοντα, της διεύθυνσης κατοικίας και ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, το αργότερο έως την 21η Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση υπεράριθμων αιτήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η παρακολούθηση του «Be a stage design student» είναι δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία δέσμευση για εγγραφή σε κάποιο από τα προγράμματα της Σχολής.