ΗΜΕΡΟ
ΛΟΓΙΟ

Σα
8/
02
-
Σα
8/
02

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Το σεμινάριο Δημιουργικού Φωτισμού είναι μια συνεργασία της Σχολής μας με το Archisearch και την Creative Lighting, με σκοπό να εμπνεύσει όλα τα επίπεδα των καλλιτεχνών ώστε να δουν το φως με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Στόχος του είναι να σας διδάξει πώς να ελέγχετε το φως και να δημιουργείτε αρχιτεκτονικές εικόνες γεμάτες συναίσθημα και έμπνευση. Θα μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το όραμα σας με τους απλούστερους τρόπους και να κάνετε τις εικόνες σας να ζωντανέψουν.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, visualisers αλλά και φωτιστές θεάτρου που αναζητούν έμπνευση και ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν περισσότερα για τη φιλοσοφία και την τέχνη του φωτισμού. Οι συμμετέχοντες με το πέρας του σεμιναρίου θα έχουν πρόσβαση σε αρχεία PDF με παραδείγματα και moodboards που θα δειχνουν τη φιλοσοφία της Creative Lighting, και δυνατότητα να πειραματιστούν με τις 3D σκηνές τους. Επιπλέον θα παραλάβουν professional user certificate με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου από την Creative Lighting και την Corona Academy (2ετές) καθώς και δυνατότητα έκπτωσης 10% για αγορά του προγράμματος Corona Renderer.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο καθώς και να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας στον παρακάτω σύνδεσμο

https://bit.ly/35vlWZy

Εισηγητής: Νικολόπουλος Νίκος

Ημερομηνία: Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020
Ώρα: 10.00 – 18.00
Τόπος: Κολλέγιο Βακαλό Art & Design, Λ. Κατσώνη 26, Αθήνα