ΗΜΕΡΟ
ΛΟΓΙΟ

Τε
14/
02
-
Κυ
15/
04

OPEN YOUR PORTFOLIO 2018

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΟΡΤΦΟΛΙΟ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΒΑΚΑΛΟ

Η Σχολή Βακαλό Art & Design, με σκοπό την καλλιέργεια της δημιουργικότητας και την ενίσχυση του κύρους του επαγγελματικού χώρου της αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου και με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων συνεχούς λειτουργίας, προσφέρει υποτροφία για σπουδές στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού που είναι επικυρωμένο από το κρατικό βρετανικό Πανεπιστήμιο του Derby και οδηγεί στην απονομή του πτυχίου ΜΑ Architectural Design από το εν λόγω Πανεπιστήμιο.

Η υποτροφία χορηγείται στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του Open House Athens 2018, αφορά το ακαδημαϊκό έτος 2018-19, καλύπτει το σύνολο του κόστους των διδάκτρων (αξίας 8.000 ευρώ), και θα απονεμηθεί στο άτομο που θα πρωτεύσει στο διαγωνισμό Open your portfolio με θέμα «συνολικό πορτφόλιο», κατόπιν κρίσης επιτροπής που αποτελείται από 2 μέλη της Σχολής Βακαλό και 1 μέλος της οργανωτικής ομάδας του Open House Athens.

Οι εργασίες που θα περιληφθούν στο πορτφόλιο πρέπει να προβάλλουν τις ιδιαιτερότητες και σχεδιαστικές ικανότητες του δημιουργού σε έναν ή περισσότερους από τους ακόλουθους τομείς: Aρχιτεκτονική, Interior Design, Hotel Design, Product Design, Spatial Design, Aρχιτεκτονική Tοπίου, Aρχιτεκτονικός Φωτισμός, Σκηνογραφία & Ενδυματολογία. Οι εργασίες μπορεί να έχουν υλοποιηθεί στο πλαίσιο κάποιας εκπαιδευτικής δραστηριότητας.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες, τους όρους συμμετοχής και τις προδιαγραφές της υποβολής, διαβάστε την αναλυτική προκήρυξη.

Υποβολή συμμετοχών έως 15 Απριλίου 2018. (Δείτε τους όρους συμμετοχής εδώ)

Φωτογραφία: Άρης Βεδερτσής