ΗΜΕΡΟ
ΛΟΓΙΟ

Τε
18/
09
-
Τε
18/
09

OPEN DAY ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Η Σχολή μας προετοιμάζεται για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, διοργανώνοντας Open Day την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 18:30. Αυτή η ειδική ξενάγηση απευθύνεται σε όσες και όσους θέλουν να γνωρίσουν τη Βακαλό από κοντά.

Η ετήσια έκθεση δίνει μια αντιπροσωπευτική εικόνα του έργου που πραγματοποιείται στις σπουδές Γραφιστικής (Graphic Design), Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου (Interior Design) και Digital Design, μεταφέροντας συγχρόνως τη δομή και το πνεύμα της εκπαίδευσης που παρέχει η Σχολή.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην ετήσια έκθεση σπουδαστικών εργασιών, η οποία αναπτύσσεται σε όλους τους ορόφους του κεντρικού κτηρίου, ενώ παράλληλα θα γνωρίσουν καθηγητές της Σχολής, και θα συνομιλήσουν μαζί τους για το πρόγραμμα και τα μαθήματα.

Παρόντες θα είναι και οι υπεύθυνοι των μεταπτυχιακών τμημάτων Οπτικής Επικοινωνίας και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού καθώς και των μονοετών εργαστηρίων Visual Arts, Digital Design, Stage & Costume Design, Comics, Book as Space, Photography και Moving Image, οι οποίοι θα δίνουν πληροφορίες και θα συζητούν με τους επισκέπτες.

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε αυτή τη μοναδική εμπειρία «Βακαλό», μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσης, επικοινωνώντας με τη Γραμματεία στο 210 6442514.