ΗΜΕΡΟ
ΛΟΓΙΟ

Τε
23/
11
-
Πα
23/
12

ΕΚΘΕΣΗ MASTER OF ARTS IN DESIGN

Το Design θεωρείται συνήθως μέρος του λάιφ-στάιλ: φαντασία, διασκέδαση, ελκυστικά γκάτζετ, βιτρίνες ακριβών brands κ.ο.κ. Όμως οι εφαρμοσμένες τέχνες αφορούν σε ακόμη σημαντικότερο βαθμό κρίσιμες πλευρές και λειτουργίες της προσωπικής και κοινωνικής ζωής. Το Design δημιουργεί το υλικό πλαίσιο της καθημερινότητάς μας, τους χώρους, τα αντικείμενα και τις εικόνες που μας περιβάλλουν.

Μετά από διακοπή δύο χρόνων λόγω των μέτρων για τον Covid-19, διοργανώνουμε και πάλι την ετήσια έκθεση μεταπτυχιακών εργασιών των προγραμμάτων MΑ Visual Communication και ΜΑ Architectural Design, η οποία έχει καθιερωθεί μέσα στα χρόνια ως ένα ξεχωριστό event, που παρουσιάζει τις σύγχρονες διαδρομές του Design στη χώρα μας, παράλληλα με την προβολή του υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικού έργου της Σχολής.

Στην έκθεση, η οποία προσελκύει πάντα το ενδιαφέρον επαγγελματιών, καλλιτεχνών και κριτικών, θα παρουσιαστούν σε πλήρη ανάπτυξη projects που αναπτύχθηκαν στα μεταπτυχιακά προγράμματα Οπτικής Επικοινωνίας και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού (2021-2022), projects τα οποία καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών του Design στον δισδιάστατο, τρισδιάστατο και ψηφιακό χώρο.

Εγκαίνια: Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022, ώρα 20:00
Διάρκεια έκθεσης: 23 Νοεμβρίου – 23 Δεκεμβρίου (καθημερινά, εκτός σαββατοκύριακου)
Τόπος: Κεντρικό κτήριο Σχολής Βακαλό, Λ. Κατσώνη 26, 11471, Λυκαβηττός
Ώρες λειτουργίας: 09:00 – 21:00