ΗΜΕΡΟ
ΛΟΓΙΟ

Πε
21/
09
-
Πε
21/
09

BE A DIGITAL DESIGN STUDENT

Ζήσε την εμπειρία «Βακαλό» και γνώρισε από κοντά το Digital Design.

Η Σχολή Βακαλό, ανταποκρινόμενη στην ενθουσιώδη υποδοχή του εκπαιδευτικού κύκλου «Be a student for a week» που παρέχει δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο, αποφάσισε να περιλάβει σε αυτόν μια σειρά από αυτόνομα εξειδικευμένα προγράμματα.

To «Be a digital design student» αποσκοπεί στην άμεση, βιωματική γνωριμία με το ψηφιακό design, προσφέροντας συγχρόνως μια «εκ των έσω» εμπειρία του αντίστοιχου μονοετούς εργαστηρίου και της εκπαιδευτικής ζωής στη Βακαλό. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από την καθηγήτρια Χρύσα Γκάγκωση, την 21η Σεπτεμβρίου, 18:30-21:30.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές τηλεφωνικά στη Γραμματεία της Σχολής στο 2106442514 ή ηλεκτρονικά στο info@vakalo.gr με θέμα «Be a digital design student» και αναγραφή του ονοματεπώνυμου του συμμετέχοντα, της διεύθυνσης κατοικίας και ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, το αργότερο έως την 19η Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση υπεράριθμων αιτήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η παρακολούθηση του «Be a digital design student» είναι δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία δέσμευση για εγγραφή σε κάποιο από τα προγράμματα της Σχολής.