ΗΜΕΡΟ
ΛΟΓΙΟ

Πε
9/
07
-
Πα
9/
10

62Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Eδώ και 62 χρόνια γιορτάζουμε μαζί τα εγκαίνια κάθε ετήσιας σπουδαστικής μας έκθεσης.
Φέτος η γιορτή αυτή θα πραγματοποιηθεί με λίγο διαφορετικό τρόπο, λόγω του covid-19 και με γνώμονα την ασφάλεια όλων.

Έτσι, από τις 9 Ιουλίου έως και τις 9 Οκτωβρίου, στον εκθεσιακό χώρο του κεντρικού κτηρίου της Σχολής θα παρουσιαστούν (σε 2 επίπεδα) αντιπροσωπευτικά δείγματα της ακαδημαϊκής χρονιάς 2019-20 από όλα τα μαθήματα των τριετών προπτυχιακών προγραμμάτων.
Η πρόσβαση στο κοινό θα είναι ελεύθερη Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 11:00 έως τις 17:00. Για λόγους ασφαλείας η είσοδος θα επιτρέπεται σε όχι περισσότερους από 4 επισκέπτες ταυτόχρονα, με υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Παράλληλα, θέλοντας να επιβραβεύσουμε τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές μας για τη φετινή τους προσπάθεια και με δεδομένο ότι δε θα πραγματοποιηθούν εγκαίνια έκθεσης, αποφασίσαμε από την ερχόμενη εβδομάδα να αναδείξουμε επιλεγμένα σπουδαστικά projects, μέσω των σελίδων μας στο facebook (VakaloCollege) και στο instagram (vakalocollege), οπότε σας προσκαλούμε να μας ακολουθήσετε σε αυτή την καλοκαιρινή περιήγηση.

Η φετινή “ιδιαίτερη” έκθεση δίνει μια συνοπτική αλλά αντιπροσωπευτική εικόνα του συστηματικού έργου που επιτελεί η Σχολή στους τομείς της Γραφιστικής (Graphic Design), της Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου (Interior Design) και του Digital Design μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της τα οποία επικυρώνονται από το βρετανικό Πανεπιστήμιο του Derby.
Οι επισκέπτες μπορούν να έλθουν σε άμεση επαφή με ποικίλους τομείς του Design και των εφαρμοσμένων τεχνών: αφίσα, διαφήμιση, συσκευασία, product design, εταιρική ταυτότητα (εμβλήματα, σήματα, λογότυπα και εφαρμογές), κλασική και πειραματική τυπογραφία, εικονογράφηση, web design, motion graphics, χώροι κατοικίας, καταστήματα και εκθεσιακά περίπτερα, εικαστικές κατασκευές, μικρογλυπτική, σκηνογραφία-ενδυματολογία, κ.ά.

Διάρκεια έκθεσης: 9 Ιουλίου – 9 Οκτωβρίου 2020, (καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου)
Τόπος: Λάμπρου Κατσώνη 26, 11471, Λυκαβηττός
Ωράριο λειτουργίας: 11:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.
Πρόσβαση: ελεύθερη σε ομάδες 1 μέχρι 4 ατόμων, με τη χρήση μάσκας
Τ: 210 6442514 | E: info@vakalo.gr