ΗΜΕΡΟ
ΛΟΓΙΟ

Τε
19/
09
-
Πα
21/
09

2ΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FANZINE / BE A COMICS STUDENT

Ζήσε για τρεις ημέρες την εμπειρία «Βακαλό», δωρεάν και λάβε μέρος στο διαγωνισμό Fanzine!

Η Σχολή Βακαλό Art & Design διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά τον εκπαιδευτικό κύκλο «Be a student for a week», ο οποίος παρέχεται δωρεάν και είναι ανοιχτός σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Το «Be a student for a week» θα περιλαμβάνει και φέτος ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα αποκλειστικά για το αντικείμενο των Κόμικς με τίτλο “Be a Comics student” και καθηγητή τον Νίκο Κούτση.

Το πρόγραμμα αυτό θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 19 έως την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου και ώρες 17:00-21:00. Αποσκοπεί στην άμεση, βιωματική γνωριμία με το χώρο των Κόμικς και προσφέρει μια «εκ των έσω» εμπειρία του προγράμματος σπουδών και της εκπαιδευτικής ζωής στη Βακαλό.

Όσοι ενδιαφερόμενοι δηλώσουν συμμετοχή και παρακολουθήσουν το πρόγραμμα αυτό, έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό Fanzine που διοργανώνει η Σχολή Βακαλό σε συνεργασία με το AthensCon.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα λάβει ως βραβείο επιδότηση 200€ για την έκδοση του fanzine του καθώς και την κάλυψη των εξόδων συμμετοχής του στο AthensCon2018 με τραπέζι αξίας 100€ στο Artist Alley. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό εδώ.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές είτε τηλεφωνικώς στη Γραμματεία της Σχολής στο 2106442514 ή ηλεκτρονικά στο info@vakalo.gr με θέμα “Be a Comics Student” και αναγραφή του ονοματεπώνυμου του συμμετέχοντα, της διεύθυνσης κατοικίας του και ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, το αργότερο έως την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου.

Σε περίπτωση υπεράριθμων αιτήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η παρακολούθηση του «Be a Comics Student» δεν συνεπάγεται καμία δέσμευση για εγγραφή σε κάποιο από τα προγράμματα της Σχολής.